Gratis verzenden vanaf €60,00
Gegarandeerd Succes
voor 15.00 besteld morgen in huis

Verzenden & retourneren

Verzending
Bestellingen die voor 3 uur bij ons binnen zijn worden nog dezelfde dag verstuurd. De verzendkosten binnen Nederland bedragen 3,95 Euro en binnen België bedragen 9.00 euro. Orders met een totaalbedrag van meer dan 60 Euro worden gratis verstuurd binnen Nederland. Wij kunnen uit voorraad leveren en dan is de levertijd 1 werkdag.

Nederland  1 werkdag
 België  1-2 werkdagen
 Rest van Europa  2-5 werkdagen
 Rest van de wereld  5-12 werkdagen

Retour/Ruilen
Bij het ruilen van een of meerdere artikelen dient u ons daar per e-mail van op de hoogte te stellen.

De verzendkosten zijn voor de consument

Garantie
Onze kwaliteitsstandaard is erg hoog, bestellingen worden gedegen nagekeken voordat ze worden verzonden. Wanneer een product niet voldoet aan de verwachting die men er normalerwijs van mag hebben dan zijn de garantievoorwaarden van de betreffende fabrikant van kracht. Stuurt u een product waar u klachten over heeft a.u.b. aan ons retour, dan zullen wij dit na vaststelling van een gebrek vervangen. De originele factuur dient te worden bijgesloten bij een retourzending. Slijtage door normaal gebruik valt in geen geval onder de garantievoorwaarden.

Copyright
Het is in geen geval toegestaan om iets van deze site te kopiëren of te publiceren zonder schriftelijke toestemming van Ruitersport Ingrid van Berlo.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »