Gratis verzenden vanaf €25,00
Gegarandeerd succes
Voor 15:00u besteld morgen in huis
Gratis retourneren bij ruilen

Verzenden & retourneren

Verzending
Normaalgesproken worden bestellingen die voor 11 uur bij ons binnen zijn nog dezelfde dag verstuurd. De verzendkosten binnen Nederland bedragen 6.75 Euro en binnen België bedragen 7.00 euro. Orders met een totaalbedrag van meer dan 25 Euro worden gratis verstuurd binnen Nederland. Normaalgesproken kunnen wij uit voorraad leveren en is de levertijd 1 werkdag.

Retour/Ruilen
Bij het ruilen van een of meerdere artikelen dient u ons daar per e-mail van op de hoogte te stellen. U ontvangt dan van ons een pakketzegel voor de retourzending. Wij accepteren geen franco retourzendingen. Voor het retour sturen van pakketen zonder ruil zijn de verzendkosten voor de koper.

Garantie
Onze kwaliteitsstandaard is erg hoog, bestellingen worden gedegen nagekeken voordat ze worden verzonden. Wanneer een product niet voldoet aan de verwachting die men er normalerwijs van mag hebben dan zijn de garantievoorwaarden van de betreffende fabrikant van kracht. Stuurt u een product waar u klachten over heeft a.u.b. aan ons retour, dan zullen wij dit na vaststelling van een gebrek vervangen. De originele factuur dient te worden bijgesloten bij een retourzending. Slijtage door normaal gebruik valt in geen geval onder de garantievoorwaarden.

Copyright
Het is in geen geval toegestaan om iets van deze site te kopiëren of te publiceren zonder schriftelijke toestemming van Ruitersport Ingrid van Berlo.