Gratis verzenden vanaf €60,00
Gegarandeerd succes
Voor 15:00u besteld morgen in huis

Primeval

Gelatinaat Paard

€189,00
Op voorraad (1)

Productomschrijving

Primeval gelatinaat paard is een voedingssupplement. Primeval Gelatinaat zorgt dat botten, gewrichten, banden en pezen sterk en veerkrachtig blijven. Daarnaast heeft dit supplement een positieve werking op de hoeven van uw paard.

Primeval Gelatinaat onmisbaar bij gewrichtsproblemen

Primeval gelatinaat paard werkt doeltreffend in diverse situaties. Zo werkt het middel preventief tegen gewrichtsproblemen als artrose. Veel oudere paarden kampen met slijtage waardoor lopen lastig wordt. In dat geval kan Primeval Gelatinaat Paard ook worden toegediend als remedie.

Werkzame bestandsdelen

Primeval Gelatinaat paard bestaat hoofdzakelijk uit collageenhydrolysaat, dat een bijzonder aminozurenspectrum bevat. De aminozuren vormen ketens die sterk overeenkomen met de eiwitten uit het hondenlichaam. Daardoor heeft Primeval Gelatinaat een herstellende werking bij gewrichtsproblemen. Daarnaast bevat het supplement glucosamine en fortigel dat het kraakbeen soepel houdt.  

Toepassing van Primeval Gelatinaat paard

Dit supplement werkt preventief bij sportpaarden, oudere paarden, fokmerries, dekhengsten, enters en twenters. Daarnaast is het een goede aanvulling op het dagelijkse dieet van veulens in de groei.

Primeval Gelatinaat toedienen

Bij preventief gebruik mengt u 2x per dag 1 maatschepje a 22,5 gram door het voer. Voor paarden tot 450 kilo doe je dit 1x per dag. Verdubbel de dosis als uw paard momenteel al last heeft van blessures. Het supplement bestaat uit poeder. Wij adviseren om het supplement altijd te mengen met water of olie, voordat u het door het voer mixt.

Beoordelen (0)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen