Gratis verzenden vanaf €100,-
Gegarandeerd succes
Voor 15:00u besteld morgen in huis
Gratis retourneren

Cavalor

Cavalor Ice Clay 4kg

€43,00
C82191704
C82191704
Op voorraad (2)

Product omschrijving

Natuurlijke klei aangevuld met mineralen om overbelaste benen te ontspannen. Snelle koeling: dikke laag op de pezen aanbrengen, laten opdrogen en afspoelen met koud water. Trage koeling: dikke laag op de pezen aanbrengen, er nat papier rond wikkelen en omwinden met bandage.

Aanwijzingen voor gebruik

CAVALOR Ice Clay is een natuurlijke klei verrijkt met natuurlijke producten, essentiële olies en mineralen. De essentiële olies in Cavalor Ice Clay hebben kalmerende en pijnstillende eigenschappen, en kunnen helpen bij het reduceren van zwellingen. Cavalor Ice Clay koelt langzaam gestresste pezen af.

Gebruik

Snelle afkoeling: Breng Cavalor Ice Clay in een dikke laag aan op het been. Laat Cavalor Ice Clay volledig drogen. De klei kan worden weggehaald met een stevige borstel. De benen moeten worden afgespoeld met koud water totdat Cavalor Ice Clay helemaal weg is. Langzame afkoeling: Breng Cavalor Ice Clay op de pezen aan en doe nat papier om de laag Cavalor Ice Clay. Wikkel bandages om het papier. Een langzame koeling zorgt voor een verwarmende werking; het zogenaamde "warm en nat kompres-effect."""

ALLEEN VOOR UITWENDIG GEBRUIK

Niet geschikt voor gebruik bij geïnfecteerde of open wonden

Verpakking

- 4 kg emmer

FAQ

Waarom is Cavalor Ice Clay zo geschikt voor gezwollen benen?

De natuurlijke klei in Ice Clay helt bij het verminderen van zwellingen in de benen. Ook bevat het een exclusief kruid om dit effect te ondersteunen.

Kan ik het been van mijn paard bandageren als er al Ice Clay opzit?

Ja, maar doe voor het bandageren eerst een laag papier of plastic over de Cavalor Ice Clay.

Is het veilig om Cavalor Ice Clay aan te brengen als de benen van mijn paard schrammen of wonden hebben?

Ja. Cavalor Ice Clay kan veilig worden aangebracht op kleine schrammen en kleine of ondiepe wondjes.

Kan ik Cavalor Ice Clay combineren met Cavalor Muscooler?

Het is niet schadelijk voor het paard, maar het is ook niet bepaald nuttig. Cavalor Ice Clay en Cavalor Muscooler zijn beiden bedoeld om de paardenbenen af te koelen en te ontspannen. We raden aan om het product te gebruiken dat het meest past bij de behoefte van uw paard.

Beoordelen (0)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen