Gratis verzenden vanaf €10,00
Gegarandeerd succes
Voor 15:00u besteld morgen in huis
Gratis retourneren

Cavalor

Muscle Fit 5 KG

€265,00
82195725
Niet op voorraad
4-5 dagen

Productomschrijving

Zorgt voor een soepele spieractiviteit voor en na intensief werk. Voel het verschil na 2 dagen bij paarden die gevoelig zijn aan spierstijfheid. Per dag: 30 g (2 zakjes). Bij ernstige verzuring een kuur van 4 weken, nadien 2 dagen voor, tijdens en 1 dag na de wedstrijd. Verpakking: emmer van 5 kg.

Aanwijzingen voor gebruik

Spierkrampen en stijfheid zijn herkenbare fenomenen voor menselijke atleten. Ruiters die te weinig conditie hebben kunnen ook last hebben van deze spierproblemen. Wedstrijdpaarden op het hoogste niveau ervaren dezelfde problemen. Omdat het prestatieniveau hoog is, is het van essentieel belang om verzuring te voorkomen. De gevolgen van het niet herkennen, voorkomen en oplossen van spierstijfheid zijn bekend: verslechterde conditie, niet in staat om aan wedstrijden deel te nemen, blessures, en misschien zelfs wel nooit meer deelnemen in wedstrijdsporten. Het is van cruciaal belang om bepaalde voedingsmiddelen toe te dienen die de productie stimuleren van stoffen die de melkzuurproductie afbreken en de afbraak van overtollige hoeveelheden melkzuur stimuleren. Wedstrijdpaarden hebben een grotere behoefte voor deze voedingsmiddelen. Paarden die eerder spierproblemen hebben gehad zullen wellicht gevoelig blijven voor deze problemen. Het toedienen van Cavalor Muscle Fit, 2 of 3 dagen voor een zware inspanning, zorgt voor een verbeterde spierfunctie.

Samenstelling

Cavalor Muscle Fit bevat een brede selectie voedingselementen die de productie van zuren tegengaan en overtollige zuren relatief snel afbreken, zelfs onder inspannende omstandigheden. Cavalor Muscle Fit heeft ook een sterke anti-ontstekende werking. Cavalor Muscle Fit is onlangs verrijkt met weiproteïne-isolaat, een immunologische samenstelling die de spierfunctie helpt door zijn antioxiderende werking. De samenstelling van Cavalor Muscle Fit - een mix van specifieke vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, zwavel precursors, natuurlijke antioxidanten en andere voedingsstoffen - zorgt ervoor dat dit product vaak wordt aanbevolen door specialisten.

Dosering

Twee zakjes (30 gram) per dier per dag gemengd in het voer. Cavalor Muscle Fit kan enkele dagen voor een inspannende training preventief worden toegediend (om stijve spieren te voorkomen) of voor 3 tot 4 weken wanneer de stijfheid achteraf is vastgesteld (maximale dosis: 120 gram per dier per dag).

Verpakking

Emmer 5 kg

FAQ

Wat is het verschil tussen Cavalor Muscle Fit en Cavalor Muscle Base?

Cavalor Muscle Fit bevat eersteklas voedingsstoffen die de spierfunctie verbeteren en zo uitputting voorkomen. Cavalor Muscle Fit moet enkele dagen voor de wedstrijd worden toegediend en heeft voedingswaarde voor paarden met spierproblemen. Cavalor Muscle Base is geschikt voor tijdens trainingen, terwijl Cavalor Muscle Fit twee dagen voor, tijdens, en een dag na de wedstrijd kan worden toegediend.

Kan ik Cavalor Muscle Fit dagelijks gedurende een langere periode toedienen?

Ja, paarden die gevoelig zijn voor spierstress kunnen baat hebben bij een dagelijks supplement met Cavalor Muscle Fit voor langere periodes.

Hoe lang duurt het voordat Cavalor Muscle Fit resultaten laat zien?

Als ruiter kun je binnen een paar dagen een verbeterde soepelheid bij je paard bemerken.

Beoordelen (0)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen